Snabbt enkelt & underbart god!

Nu börjar det närma sig med stormsteg!
Dagen vi alla sett fram emot i flera månader är snart här och Mats ska kämpa för att ta hem
tredje guldet.
Jag lovar att det kommer massa foto på muskler och annat spännande.
 
Idag blev det en ny maträtt som verkligen var super god. Så om ni inte vet vad ni ska äta i helgen så kan jag varmt rekomendera denna goda kycklingrätt.
 
 
 
Kyckling med baccontopping
 

600 – 700 gram kycklingfile
2 1/2 dl vispgädde
2 dl creme fraiche
2 msk koncenterad kycklingfond
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk balsamico
1/2 tsk torkad timjan

Garnering: knaperstekt bacon

Serveras med färsk pasta

Gör så här: 
Ställ ugnen på 180 grader. Dela kycklingfileerna i lagoms stora bitar. Hetta upp en stekpanna och fräs kycklingen så den får en fin färg. Lägg dem i en ugnssäker form och vispa ihop såsen i en kastrull. Börja med grädden och vänd ner crème fracihe, fond balsamico & timjan och pressa ner vitlöksklyftan. Låt sjuda upp ett par minuter innan du fördelar såsen över kycklingen.
Ställ in i ugnen i cirka 25-30 minuter 

Smaklig spis!

Carola