Carola Leihed

Bond James Bond?
Denna fantastiska man som lyckas med allt. Kör i ett garage med en fjärrkontroll blir beskjuten men lyckas ändå klara sig. Det kalla jag Bond James Bond =) Idag har det varit en skön och slapp dag. Slutade kl 12. Var och åt lunch med Frida och mamma, sedan hem tog en liten tupplur på 20 min. Sedan iväg och handla lite inför kvällen. Pappa tittade förbi på en fika, Mats stack och tränade Linus var bollkalle för HBK som mötte Brage och där det blev en vinst med 4-0. HEJA HBK! Ebba stack till Emma och här satt man ensam och övergiven. (skönt). Imorgon är det upp tidigt för att vara med på Fyllingedagen! Varmt välkomna alla!
Herre du milde!

Jaha då var man ett år äldre! Igår fyllde jag år och blev firad hemma med massa mys. Först var det jobb och sedan hade Linus match mot Falkenberg hemma och det blev en seger till oss med 8-2. Efter det blev det middag på Gastons. Sedan var det hem och tacka för alla fina gratulationer jag fått på Facebook.

Nu blir det hem och städa.

Ha det gott!

Fick ut Ebba!

Ikväll när jag skulle hämta Linus på hans träning så hängde Ebba med och kul var ju det så hon fick lite frisk luft. Så kul var ju det för då blev det lite foto.