Mycket kalas!

Mycket är det nu men det är så roligt.
Ebba har fyllt 20 och då hade vi kalas för henne och bjöd på egentillverkad smörgåstårta.
 
Nu är det snart Linus tur och då bjuds det på fika.
Så nu bakas det för fulla muggar
Det doftar så gott i hela huset så får man inte röra något än.
Har hunnit med att baka bullar, toffifeegömmor, hallongrottor, chokladbollar, kolagrottor och chokladstop.
 
Bjuder här på recept på denna goding idag så får vi se vad det blir för gott imorgon
 
Toffifeegömmor
 
Ca 30 st
200 g mjukt smör
1 dl socker
4 1/2 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
 
Fyllning
1/2 - 1 msk kokosflingor
30 st toffiffee
 
Garnering
Kokosflingor
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader
Rör smör och socker riktigt smidigt. Blanda mjölet med vanilj och bakpulver,
Rör ner det i smörblandningen.
Forma degen till en rulle.
Låt vila svalt i ca 30 minuter.
Rulla sedan till bollar och lägg dom i pappersformar för småbröd.
Gör sedan en fördjupning med tummen i varje kaka.
Lägg i lite kokos och en toffifee i varje fördjupning.
Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter. Strö på kokos medans kakorna är varma.
 

 
 
 
 
Ha en go kväll!