Tips på förrätt!

Nu är det inte många dagar kvar av detta året och man börjar så smått planera in det nya året.
Vad blir det för mat???
Givetvis så blir det 3 rätters frågan är bara vad.
Ikväll testade vi en super god chokladpanakotta med hallon.
Så för er som vill göra denna så bjuder jag givetvis er på receptet här.
 
Chokladpanakotta
 
4 pers
 
3 dl grädde
100 g  ljus blockchoklad
1 st gelantinblad
 
Koka grädden + chokladen tills chokladen smälter.
Lägg gelantinbladet i kallt vatten ca 5 min
Krama sedan ut allt vatten och lägg ner det i chokladen.
 
Häll upp i skålar eller serveringsglas. 
Låt sedan det stå minst 3 timmar innan servering.
(Perfekt att göra dagen innan)
 
 
Servera med hallon
 
 
Mycket god och enkel att göra!
 
Kram till er alla
 
Carola

Kommentera inlägget här :